NEVERSEA FestivalNEVERSEA FestivalNEVERSEA FestivalNEVERSEA FestivalNEVERSEA FestivalNEVERSEA Festival
6 - 9 July 2023
Constanta, Romania

INTRĂ ÎN BLOOD NETWORK ȘI DONEAZĂ SÂNGE ACUM! ÎMPREUNĂ PUTEM FACE MULT BINE ÎN JURUL NOSTRU, ÎMPREUNĂ PUTEM SALVA VIEȚI.Misiunea Neversea de a susține și încuraja donarea de sânge continuă. Tradiția Blood Network trebuie păstrată - România are nevoie de sânge în această perioadă mai mult decât oricând. Trăim vremuri fără precedent, iar acest lucru ne-a făcut să reflectăm mai mult asupra vieții și să vedem binele pe care putem să îl facem în jurul nostru.
Siguranța ta și a oamenilor care vin să doneze este prioritatea noastră în această perioadă.
Astfel, în 2020, caravana Blood Network se va desfășura în incinta a 10 centre de transfuzii, deschise în anumite weekenduri, iar donarea se va face doar cu programare telefonică.
Acestora li se alătură toate centrele de transfuzii din țară, unde poți dona în perioada 8 august – 13 septembrie, de marti până vineri.

INTRĂ ÎN BLOOD NETWORK ȘI PRIMEȘTI VOUCHER VALORIC SAU BILET DE O ZI LA Neversea 2021Dacă donezi sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară, în perioada 8 august – 13 septembrie, și intri în rețeaua „Și Eu Donez”, primești un voucher valoric de 20 euro pentru a achiziționa un abonament la Neversea 2021.
După ce donezi, completează formularul de mai jos și atașează o poză cu adeverința de donator. Vei primi, apoi, un cod pe adresa de mail, cu care vei putea cumpăra abonamentul Neversea 2021 la preț special. În plus, donatorii din cadrul caravanei vor primi din partea Kaufland România câte un voucher de cumpărături de 100 de lei, valabil în orice magazin din țară.

FORMULAR

Dacă donezi în cadrul caravanei Blood Network în orașele în care vom fi prezenți și te înscrii în baza de date “Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro), primești un bilet pentru prima zi de Neversea 2021.
Donarea de sânge în cadrul caravanei Blood Network se face doar prin programare telefonică la 0730.073.940, în intervalul 10:00 – 16:00, de luni până vineri.

Caravana Blood Network ajunge și în orașul tău:

  • Între 6 și 7 august, programează-te pentru donare sânge la Centrul de transfuzii Cluj Napoca din zilele de 8 și 9 august.
  • Între 11-14 august, programează-te pentru donare sânge la Centrul de transfuzii București din zilele de 15 și 16 august.
  • Între 18-21 august, programează-te pentru donare sânge la Centrul de transfuzii Timișoara și Craiova din zilele de 22 și 23 august.
  • Între 25-28 august, programează-te pentru donare sânge la Centrul de transfuzii Oradea și Târgu Mureș din zilele de 29 și 30 august.
  • Între 1- 4 septembrie, programează-te pentru donare sânge la Centrul de transfuzii Brașov si Ploiești din zilele de 5 și 6 septembrie.
  • Între 8 -11 septembrie, programează-te pentru donare sânge la Centrul de transfuzii Sibiu, Iasi și București din zilele de 12 și 13 septembrie.
Blood Network încurajează pacienții vindecați de COVID 19 să doneze plasmă pentru a salva viețile celor care luptă cu acest virus și sunt în stare critică în secțiile de ATI. Toți cei care aleg să doneze plasmă în cadrul caravanei Blood Network primesc aceleași beneficii ca donatorii de sânge.
Criteriile de eligibilitate pentru donare plasmă a pacienților vindecați de COVID-19 le găsiți pe site-ul Ministerului Sănătății.

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, partener oficial al Neversea 2021, în parteneriat cu platforma “Și Eu Donez” și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.Campania se desfășoară în perioada 8 august - 13 septembrie 2020.