Constanta, Romania

Bac de 10 continuă tradiția și în acest an!

Iei bacul cu nota 10 și petreci gratuit la Neversea. Promovezi bacalaureatul și te bucuri de un preț special la abonamente pentru festival.


#HaiCăPoți


Prin campania Bac de 10, aflată deja la a șasea ediție, Neversea își propune să susțină performanța în educație și să-i premieze pe cei care iau nota 10 la examenul de bacalaureat.

Dacă iei nota 10 la Bac, vei primi un abonament gratuit pentru 4 zile la ediția Neversea 2021. Pe lângă participarea gratuită la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, Neversea, absolvenții cu 10 vor primi fiecare un voucher de cumpărături în valoare de 500 ron, din partea Kaufland România.

Ai luat 10 pe linie la Bac, ai biletul asigurat! Te așteptăm, începând cu prima zi de festival din 2021, la punctul de acreditări situat la intrarea pe Plaja Neversea, să îți ridici brățăra de acces Neversea 2021. Nu uita să ai la tine o copie după un document care să ateste media generală 10: foaie matricolă, diplomă de Bacalaureat etc.

Dacă te înscrii la BAC în sesiunea din vară sau cea din toamnă și promovezi cu orice notă, îți poți achiziționa un abonament ANYTIME la preț special - vei primi un voucher valoric de 20 euro. Produsul ANYTIME îți va asigura accesul la una dintre următoarele 3 ediții de Neversea, la alegere.

Găsești AICI formularul de înscriere, unde te poți înregistra pentru a primi automat un voucher valoric de 20 euro, cu ajutorul căruia îți poți achiziționa abonamentul ANYTIME pentru Neversea, la un preț special.