6 - 9 July 2023
Constanta, Romania

BAC DE 10 CONTINUĂ TRADIȚIA ȘI ÎN ACEST AN!

IEI BACUL CU NOTA 10 ȘI PETRECI GRATUIT LA NEVERSEA. PROMOVEZI BACALAUREATUL ȘI TE BUCURI DE UN PREȚ SPECIAL LA ABONAMENTE PENTRU FESTIVAL.


#HaiCăPoți


Prin campania Bac de 10, NEVERSEA își propune să susțină performanța în educație și să-i premieze pe cei care iau nota 10 la examenul de bacalaureat.

Dacă iei nota 10 la Bac, vei primi un abonament gratuit pentru 4 zile la ediția Neversea 2021. Pe lângă participarea gratuită la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, Neversea, absolvenții cu 10 vor primi fiecare un voucher de cumpărături în valoare de 500 ron, din partea Kaufland România.

Dacă te înscrii la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară sau cea din toamnă și promovezi, poți achiziționa abonamente la preț special pentru NEVERSEA. Vei primi un voucher valoric de 10 euro.

Ai luat 10 pe linie la Bac, ai biletul asigurat! Nu uita să ai la tine o copie după un document care să ateste media generală 10: foaie matricolă, diplomă de Bacalaureat etc.

Te-ai inscris la Bacalaureat în 2020,2021 sau 2022, găsești AICI formularul de înscriere pentru a intra în posesia voucherului valoric de 10 euro cu care poți achiziționa abonament la NEVERSEA 2022 la un preț special.